B&C nacht

Certificaten beschikbaar in project Breda

Vanuit Postcodestroomproject Breda-Belcrum wordt sinds alweer 1 september 2018 stroom opgewekt op het dak van Brainstorm & Concept aan de Speelhuislaan. Na een zonnig eerste jaar, belooft ook het tweede productiejaar veel goeds.

Per 1 april zal één van de deelnemers van het project verhuizen buiten de postcoderoos. Tot grote spijt van zowel de klant als Postcodestroom Coöperatief, is het middels de Postcoderoosregeling, nog niet mogelijk de participatie voor bestaande deelnemers voort te zetten buiten het postcodegebied.

 

Om deze reden komen 3 certificaten beschikbaar per 1 april. Een mooie gelegenheid voor huidige participanten of potentiële deelnemers één of meerdere aanvullende certificaten te kopen. De verwachting is dat de meeste huishoudens in Nederland het stroomverbruik door de reductie van gas en toename van elektrische apparaten, onder meer elektrische auto’s, stroomverbruik zal toenemen. Door de aanschaf van 1 tot maximaal 3 aanvullende certificaten kunt u dit direct compenseren.

 

Middels de Postcoderoosregeling krijgt u vrijstelling Energiebelasting over de opgewekte stroom. De regeling heeft een looptijd van 15 jaar. Zodoende een mooie manier om duurzame stroom op te wekken. Daarnaast ontvangt u voor elke kilowattuur een vergoeding. Als energieklant wordt dit zelfs weggezet tegen uw stroomverbruik. Zo loopt de besparing al snel op en verdient u de certificaten in enkele jaren terug.

 

Van de certificaten biedt een unieke mogelijkheid in dit reeds producerende project in te stappen. Per certificaat wordt gemiddeld 250 Wp per jaar opgewekt. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Dus bent u geïnteresseerd in de certificaten of kent u iemand die interesse heeft? Neem direct contact met ons op. Wij horen het graag en zullen u persoonlijk contacteren.

 

De initiële prijs van de certificaten was EUR 330,-. Wegens de lineaire afschrijving van de zonnepanelen, zal dit in mindering worden gebracht. Hierdoor kunt u denken aan een instapprijs van ongeveer EUR 296,- per certificaat afhankelijk van het instapmoment.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Waarmee kunnen wij u helpen?