Stockfoto_energie

Energie

Postcodestroom probeert verduurzamen zo makkelijk mogelijk te maken. Daarom faciliteren wij niet alleen de postcoderoosregeling aan onze leden via de energierekening, maar leveren wij ook direct groene stroom en gas van Nederlandse bodem. Zo kan iedereen meedoen en kunnen leden direct extra profiteren van hun deelname aan een Postcodestroomproject.

Postcoderoosregeling

 

Postcodestroom biedt haar deelnemers de mogelijkheid om direct haar opgewekte stroom te verrekenen op de maandelijkse energienota in het termijnbedrag, welke wordt mogelijk gemaakt voor de postcoderoosregeling vanuit de Rijksoverheid. Op die manier kunt u direct beginnen met besparen op uw energiekosten, zonder dat u hier naar om hoeft te kijken.

 

Als u overstapt naar Postcodestroom-energie, zeggen wij uw huidige leverancier voor u op, en ontvangt u automatisch bericht om uw meterstanden door te geven. Zo proberen wij alles rondom deelname aan één van onze postcoderoosprojecten zo zorgeloos mogelijk te maken terwijl u tegelijkertijd profiteert van de regeling verlaagd tarief.

 

direct aanmelden

Contact

Wij maken graag een vrijblijvend energie besparingsoverzicht voor u. Laat uw gegevens achter en zullen contact met u opnemen.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Verrekening

 

Postcodestroom verrekent de postcoderoosregeling door middel van losse facturen en een eigen jaarnota. Helaas werken niet alle energieleveranciers mee aan de regeling. Via de volgende link kunt u een lijst vinden waarop de energieleveranciers staan vermeld die de postcoderoosregeling wel kunnen faciliteren. Bent u geen klant bij één van deze leveranciers klant? Dan adviseren wij u om over te stappen, zodat u kunt profiteren van Postcodestroomprojecten.

 

Leveranciers die meewerken aan de postcoderoosregeling verrekenen de opgewekte energie op jaarbasis. Dit houdt in dat de stroom die wordt opgewekt via uw zoncertificaten, pas op uw jaarnota wordt verrekend met uw verbruik. Daardoor is dit slechts één keer per jaar.

Modelcontract

 

Het Modelcontract is een standaard energiecontract voor onbepaalde tijd met variabele tarieven voor consumenten. Alle energieleveranciers zijn wettelijk verplicht zo’n contract aan te bieden. Het enige dat tussen aanbieders mag verschillen is de prijs. Alle andere contractvoorwaarden zijn gelijk. U kunt hierdoor modelcontracten makkelijk met elkaar vergelijken. De prijzen van het modelcontract zijn variabel en wijzigen periodiek.
U kunt het Postcodestroom modelcontract afsluiten via onze klantenservice. Zij sturen u dan binnen twee dagen een modelcontract bestaande uit:

1. De bevestigingsbrief met daarin de belangrijkste onderdelen van het contract 
2. De Modelcontractvoorwaarden 
3. De Algemene voorwaarden, volgens het model van Energie-Nederland
4. De geldende tarieven
5. De kwaliteitscriteria met de servicevoorwaarden

Postcodestroom FAQ

Veelgestelde vragen

Bel ons op 088 - 545 42 25 of stuur een email naar info [at] postcodestroom.nl