fasdfsdf

Over Postcodestroom

Postcodestroom verbindt binnen jouw regio de benodigde partijen aan elkaar om uw buurt te verduurzamen. De groene stroom die wordt opgewekt op een groot dak in uw buurt, kan door de postcoderoosregeling direct worden verrekent op uw energierekening. De opgewekte stroom via jouw panelen wordt verrekend met jouw verbruik. Daarnaast hoef je hierover geen energiebelasting te betalen. Zo zorgt Postcodestroom dat groene stroom voor iedereen in jouw postcoderoos beschikbaar is.

Postcodestroom is een initiatief van ServiceHouse BV, een innovatieve speler in de energiemarkt die zich ondermeer toelegt op het leveren van diensten aan energiecoöperaties en collectieven met behoud van hun eigen unieke naam of label.

 

In het kader van de postcodestroomregeling werken Postcodestroom en ServiceHouse intensief samen. Daardoor kan Postcodestroom lokale energie-initiatieven op een unieke en complete manier ondersteunen met onder andere projectmanagement, ledenwerving, energielevering en coöperatiebeheer. Postcodestroom zoekt naar geschikte daken en realiseert de projecten waarbij de regeling verlaagd tarief wordt toegepast. Doordat ServiceHouse beschikt over een leveringsvergunning van de ACM, kunnen wij deelnemers nog beter voorzien in hun groene en duurzame energiebehoefte. Daarnaast wordt het leden- en assetbeheer compleet verzorgd. Voor meer informatie over ServiceHouse kunt u kijken op de website.

Het bestuur

DJK Dirk Koelewijn Voorzitter

Contact

Wij helpen je graag verder, of je nu wilt deelnemen in één van de postcoderoosprojecten, een initiatief wil starten of je dak beschikbaar stellen. Laat uw gegevens achter en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Postcodestroom FAQ

Veelgestelde vragen

Bel ons op 088 - 545 42 25 of stuur een email naar info [at] postcodestroom.nl