Belcrum - Breda

Midden in de Bredase wijk de Belcrum staat het bedrijf van Paul Bartels. Op de hoek van de Speelhuislaan en de Konijnenberg is het pand van brainstorm en concept eigenlijk niet te missen. Paul omschrijft de bewoners van de Belcrum als betrokken, gezellig en toekomstbewust. Toen we hem benaderden voor een postcoderoos zonne-energie project op zijn dak was hij gelijk enthousiast.

196 van 196Certificaten gecontracteerd
Speelhuislaan 156A, 4815 CJ Breda
icons
184 Zonnepanelen
icons
196 Certificaten
Inschrijving gesloten

In totaal is er plek voor 184 zonnepanelen, die we hebben onderverdeeld in 196 zoncertificaten. De verwachte opbrengst van het dak wordt ingeschat op 43.400 kWh. Uiteraard is dit afhankelijk van het aantal zonne-uren in een jaar.

 

Op dit moment is de mogelijkheid tot inschrijving gesloten en wordt de regeling verlaagd tarief op het project toegepast. De zonnepanelen zijn op het dak van Brainstorm & Concept geplaatst. Vervolgens wordt de opgewekte stroom bij de deelnemers direct verrekend op de energienota middels de postcoderoosregeling. Bent u geïnteresseerd om mee te doen? Neem dan direct contact met ons op. Indien certificaten vrijkomen, komt u als eerste in aanmerking.

Postcoderoos Breda

Het postcodegebied in Breda

Wilt u meedoen aan dit project? Dat kan als u woonachtig bent in één van de volgende postcodegebieden van de postcoderoos: 4811, 4812, 4814, 4815, 4816, 4817, 4818 en 4819.

Onze partners

Voor ons project in Breda werken wij samen met verschillende partners.

Contact

Wilt u deelnemen in dit project of heeft u vragen? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Postcodestroom FAQ

Veelgestelde vragen

Bel ons op 088 - 545 42 25 of stuur een email naar info [at] postcodestroom.nl