Woudenberg

Op verschillende locaties in Woudenberg zijn daken ter beschikking gesteld voor het plaatsen van collectieve zonnepanelen via de postcoderoosregeling, waaronder het dak van de Brandweerkazerne. Voor het initiatief van Stichting Duurzaam Woudenberg zijn de handen ineen geslagen met gemeente Woudenberg.

174 van 174Certificaten gecontracteerd
Europaweg 4, 3931 NJ Woudenberg
icons
140 Zonnepanelen
icons
174 Certificaten
Inschrijving gesloten

Dit is een unieke kans voor bewoners van gemeente Woudenberg en omstreken om te investeren in een zonnepanelen project, waarmee zij bijdragen aan een duurzame omgeving. In totaal is er plek voor 140 zonnepanelen op het dak van de brandweerkazerne. Dit zijn omgerekend 174 zoncertificaten. Via Postcodestroom kunt u zelf gebruikmaken van de duurzaam opgewekte stroom als ondernemer óf als particulier. Deelnemen kan vanaf € 275 per certificaat. Een ideaal product voor wie op een zorgeloze manier wil investeren in duurzame, lokaal opgewekte groene zonnestroom met bovendien financieel voordeel. Door alle voordelen van Postcodestroom, kunt u hiervan direct profiteren met de regeling verlaagd tarief.
 

  • Coöperatie Postcodestroom regelt het dak en alle praktische zaken
  • Plaatsing en onderhoud van de zonnepanelen wordt professioneel geregeld
  • Geen gedoe, wel 15 jaar lang gegarandeerde vrijstelling van energiebelasting
  • Gemiddeld 6,5% rendement automatisch verrekent op uw energienota.

 

Op dit moment zijn er nog slechts 15 zoncertificaten beschikbaar. Als u interesse hebt, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Het project wordt momenteel gerealiseerd. De verwachting is dat het project aan het einde van de zomer de eerste zonnestroom produceert.

Postcoderoos Woudenberg

Het postcodegebied in Woudenberg

Wilt u meedoen aan dit project? Dat kan als u woonachtig bent in één van de volgende postcodegebieden van de postcoderoos: 3707, 3711, 3794, 3831, 3832, 3925, 3927, 3931, 3952, 3953, 3956 en 3959. Op dit moment zijn er nog enkele zoncertificaten beschikbaar.

Onze partners

Voor project Woudenberg werken wij samen met de volgende partners.

Contact

Wilt u meedoen in dit project of heeft u vragen? Op dit moment zijn de laatste certificaten beschikbaar. Mocht u nog interesse hebben, laat dan uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Postcodestroom FAQ

Veelgestelde vragen

Bel ons op 088 - 545 42 25 of stuur een email naar info [at] postcodestroom.nl