Utrecht

Op het dak van Pot Verhuizingen/Logistiek aan de Gietijzerstraat in Utrecht is het dak beschikbaar gesteld voor een collectief zonnepanelenproject. Op het dak komen 670 zonnepanelen, waarvan 230 beschikbaar voor omwonenden via de postcoderoosregeling. Het project heeft een lokaal karakter, bewoners kunnen participeren via een vereniging in de buurt naar keuze welke zij op die manier financiële steun bieden.

253 van 253Certificaten gecontracteerd
Gietijzerstraat 1, 3534 AV Utrecht
icons
230 Zonnepanelen
icons
253 Certificaten
Inschrijving gesloten

Lokale verenigingen in het zonnetje


De 5 aangesloten verenigingen zijn inmiddels bekend. Met trots kondigen we aan dat de volgende verenigingen ambassadeur zijn voor ons zonnepanelenproject in Utrecht:
Scouting De Vliegende Pijl 19, PVDV tennis, Stichting Het Wilde Westen, tennisvereniging PVC en ANNE. Bij de verenigingen zullen in juni inloopavonden plaatsvinden, waar leden en omwonenden langs kunnen komen voor informatie en vrijblijvend advies.
Elke bewoner maakt een keuze welke van deze verenigingen hij/zij wil steunen met zijn investering. De gekozen vereniging ontvangen €10,- per certificaat. Zo worden het voortbestaan van verenigingen gestimuleerd en hebben verenigingen zelf een mogelijkheid hun steentje bij te dragen aan een duurzamer milieu.

 

Inloopavonden bij lokale verenigingen


Eind juni hebben inloopavonden plaatsgevonden bij de verschillende verenigingen. Hierbij kregen enthousiaste leden een vrijblijvende toelichting van onze adviseurs en werd bekeken wat dit persoonlijk het meest gunstige zou zijn. Hieruit zijn een flink aantal deelnemers gekomen. We kunnen dan ook terugkijken op een succesvolle reeks.


Hoe werkt het?

 

Deelnemen kon vanaf €325 per certificaat. Postcodestroom zorgt dat je met de regeling verlaagd tarief direct de opgewekte stroom kunt afnemen. Dit is een ideaal voor wie op een zorgeloze manier wil investeren in duurzame, lokaal opgewekt groene zonnestroom met financieel voordeel.

  • Coöperatie Postcodestroom regelt het dak en alle praktische zaken,
  • Plaatsing en onderhoud van de zonnepanelen professioneel geregeld,
  • Geen gedoe. Wel 15 jaar lang gegarandeerde vrijstelling van energiebelasting.

Op dit moment is het project vol en daarmee de inschrijving gesloten. Mocht u nog interesse hebben, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Als er panelen vrij komen, kunt u zo als eerste deelnemen!

Postcoderoos Utrecht

Het postcodegebied in Utrecht

Wilt u meedoen aan dit project? Dat kan als u woonachtig bent in één van de volgende postcodegebieden van de postcoderoos: 3528,3532, 3533, 3534, 3541, 3542, 3543 en 3544. Op dit moment is de inschrijving gesloten, gezien het aantal beschikbare zoncertificaten is verkocht.

Onze partners

Voor ons project in Utrecht werken wij samen met verschillende partners.

Contact

Wilt u meer informatie over ons project in Utrecht? Of wilt u weten wat deelname voor u zou betekenen? Laat uw gegevens achter en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Postcodestroom FAQ

Veelgestelde vragen

Bel ons op 088 - 545 42 25 of stuur een email naar info [at] postcodestroom.nl