Startsein hardloper in zon

Project Utrecht is van start.

De zonnepaneleninstallatie op het dak van Pot verhuizingen is gereed, en de eerste kWh’s zijn inmiddels opgewekt!

We zijn druk bezig geweest met de aanvraag voor de Regeling Verlaagd Tarief bij de Belastingdienst. Dit heeft altijd nogal wat voeten in de aarde, omdat het project daarvoor aan verscheidene voorwaarden moet voldoen. Zo wordt er onder andere gekeken naar de kwaliteit van de installatie, en naar de groep deelnemers aan het project.
Dit kan in sommige gevallen erg lang duren, en daarom zijn wij erg blij te kunnen melden dat de aanvraag voor project Utrecht is goedgekeurd per 1 augustus. Vanaf deze datum mag de energiebelasting gedurende 15 jaar verrekend worden met de deelnemers.

 

Een kleine bonus is dat de zonnepaneleninstallatie al op 15 juli in gebruik is genomen, en de in de tussentijd opgewekte stroom verrekenen wij ook gewoon met de deelnemers, waardoor zij profiteren van twee weken extra stroomopwek!

 

 

Vanaf 1 augustus kunnen wij het stroomvoordeel, inclusief de verrekening energiebelasting uit gaan keren. Klanten van Postcodestroom ontvangen deze verrekening maandelijks, klanten van andere leveranciers ontvangen dit jaarlijks.
Postcodestroom klanten krijgen ook een hogere vergoeding voor de opgewekte stroom, dit omdat dit met andere leveranciers alleen verrekend kan worden tegen de geldende tarieven waarvoor de stroom op dat moment verkocht kan worden op de energiemarkt, en dit tarief is lager dan het tarief wat wij hanteren bij Postcodestroom.

 

 

Bent u deelnemer van het project, en wilt u ook profiteren van meer voordeel over de stroomopwek? Meldt u dan nu aan via onze website of neem contact met ons op voor advies van ons team! Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 op telefoonnummer 088 – 54 54 225.

 

Update is hier van toepassing