Bruinisse Bruse Boys

V.V. Bruse Boys aan Nijverheidsweg in Bruinisse heeft haar dak beschikbaar gesteld voor een collectief zonnepanelenproject. Op het dak zijn 206 zonnepanelen geïnstalleerd welke beschikbaar zijn voor omwonenden en geïnteresseerden middels de postcoderoosregeling.

230 van 230Certificaten gecontracteerd
Nijverheidsweg 25, 4311 RT Bruinisse
icons
206 Zonnepanelen
icons
230 Certificaten
Inschrijving gesloten

Dit project is in samenwerking met V.V. Bruse Boys en Energie Werkt op Schouwen-Duiveland (EWSD) tot stand gekomen en wordt gefaciliteerd door de Saman Groep. Als u woonachtig bent in Bruinisse of omgeving en graag wil profiteren van zonne-energie, dan is dit uw kans. Door het collectief plaatsen van zonnepanelen op één gezamenlijk dak in uw buurt.

 

De Saman Groep, ondersteunt door EWSD, verenigt lokale bewoners, organiseert het wervingsproces en verzorgt de realisatie en het service en onderhoud van de zonnepanelen. Daarnaast beschikt zij ook over een door de overheid verplicht gestelde coöperatie, postcodestroom genaamd, voor beheer en exploitatie gedurende de 15 jarige looptijd van het postcoderoosproject.

 

Samen met lokale bewoners uit Bruinisse en EWSD zijn wij uitgekomen op het dak van V.V. Bruse Boys voor een postcoderoos-project. Hierdoor kunt u investeren in duurzame zonne-energie elders op een dak tegen een goed en scherp rendement. U produceert uw eigen groene stroom en bespaart bovendien op uw energierekening én op die van V.V. Bruse Boys. Samen met u willen wij graag dit eerste project gaan realiseren via de regeling verlaagd tarief vanuit de overheid. Samen werken we aan een duurzame omgeving.

Zonnepanelen Bruinisse
Bruinisse nieuw

Het postcodegebied in Bruinisse

Wilt u meedoen aan dit project? Dat kan als u woonachtig bent in één van de volgende postcodegebieden van de postcoderoos: 4305, 4306, 4307, 4308 en 4311.

Hoe werkt het?

 

Deelnemen kan vanaf €280 per certificaat. Dit is een ideaal voor wie op een zorgeloze manier wil investeren in duurzame, lokaal opgewekt groene zonnestroom met financieel voordeel.

  • Coöperatie Postcodestroom regelt het dak en alle praktische zaken,
  • Plaatsing en onderhoud van de zonnepanelen professioneel geregeld,
  • Geen gedoe. Wel 15 jaar lang gegarandeerde vrijstelling van energiebelasting via de postcoderoosregeling.

Onze partners

Contact

Wilt u meer informatie over ons project in Bruinisse? Of wilt u weten wat deelname voor u zou betekenen? Laat uw gegevens achter en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Postcodestroom FAQ

Veelgestelde vragen

Bel ons op 088 - 545 42 25 of stuur een email naar info [at] postcodestroom.nl