Zonnepanelen Bruinisse 2

Realisatie project Bruinisse

Het volgende postcoderoosproject is alweer gerealiseerd, namelijk Bruinisse in Zeeland! In navolging van project Hoedekenskerke is in samenwerking met Saman Groep, Vv Bruse Boys en Postcodestroom de zonnepaneleninstallatie op het dak van de voetbalvereniging geïnstalleerd.

De aanwijzing zal door Postcodestroom binnen enkele dagen bij De Belastingdienst worden aangevraagd per 1 oktober 2018. Vervolgens is de regeling 15 jaar van toepassing. Dit betekent dat deelnemers aan het project kunnen profiteren van vrijstelling energiebelasting tot en met 31 september 2033. De vrijstelling is naar rato de certificaten van de betreffende deelnemer over de opgewekte stroom via de zonnepaneleninstallatie.

 

Het project in Bruinisse was niet mogelijk geweest zonder Voetbal Vereniging Bruse Boys. De voetbalclub heeft haar dak ter beschikking gesteld om onder meer haar leden en omwonenden mee te laten profiteren van duurzame opgewekte stroom en dit direct in haar eigen huishouden te verbruiken. Op die manier hoeven deelnemers geen energiebelasting te betalen of een dure zonnepanelen op haar eigen dak te installeren.

 

De realisatie van het project lag in handen van De Samen Groep. Deze Zeeuwse installateur heeft met project Bruinisse alweer het tweede succesvolle postcoderoosproject in Zeeland gerealiseerd. In de toekomst hoopt de installateur ook nog een project te bewerkstelligen in Grijpskerke, Zierikzee en een tweede project in Bruinisse. Hiermee toont de Saman Groep haar duurzame doelstellingen na te streven middels lokale initiatieven.

 

Bent u nieuwsgierig geworden, wilt u meer informatie over de mogelijkheden van de postcoderoosregeling of simpelweg meer informatie? Neem dan direct contact met ons op via het onderstaande formulier. Uiteraard staat ook De Saman Groep u graag te woord. Wie weet kunnen wij u in de toekomst welkom heten voor een volgend project dat wij willen gaan realiseren.

Contact

Interesse in projecten in Bruinisse en omgeving? Of wilt u toch liever een eigen initiatief starten? Neem direct contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Update is hier van toepassing

Bel ons op 088 - 545 42 25 of stuur een email naar info [at] postcodestroom.nl