Windmolen_1

Alternatief voor zoncertificaten

Dat u een bijdrage wilt leveren aan een groener milieu bleek wel uit uw belangstelling voor een postcoderoosproject. Wij vinden het erg jammer dat uw project geen volledige doorgang kon vinden. Echter kunnen wij u via onze partner PonEnergie graag een uitstekend alternatief aanbieden: uw eigen stukje windmolen, een Winddeel. U kunt 20 jaar lang gemiddeld 500 kWh groene stroom per jaar opwekken via van uw eigen Winddeel. Daarmee bespaart u een mooi bedrag op uw energierekening.

Groene stroom van uw eigen windmolen

 

In Rouveen is windmolen het Vliegend Hert gebouwd. De windmolen wordt in evenredige stukjes opgedeeld en verkocht, ook wel Winddelen. Voor elk Winddeel ontvangt u per jaar gemiddeld 500 kWh stroom. En dat 20 jaar lang. Omdat de stroom van uw eigen windmolen komt, weet u zeker dat deze 100% groen is. Goed voor het milieu en uw portemonnee.

 

Lagere energierekening voor consumenten en ondernemers

 

De kosten voor een Winddeel zijn eenmalig EUR 210,- . Daar krijgt u 18 jaar lang jaarlijks gemiddeld 500 kWh stroom voor terug. De stroom die u opwekt hoeft u dus niet aan uw energieleverancier te betalen. Hetzelfde principe als een zoncertificaat, echter zonder de vrijstelling energiebelasting en ODE. Een groot voordeel is dat u hierin niet afhankelijk bent van een regeling vanuit de overheid. Een gemiddeld gezin in Nederland met een verbruik van 3.500 kWh stroom per jaar en kan via 6 Winddelen de komende 18 jaar zo goed als volledig zelf haar stroomverbruik produceren. Afhankelijk van het verbruik binnen uw huishouden kan het ideale aantal voor u worden berekend. Ook voor ondernemers is Winddelen de oplossing om zonder grote investering het stroomverbruik te verduurzamen en tegelijkertijd ook nog eens te besparen op de energierekening.

 

Direct meedoen

 

Om mee te doen met Winddelen en daarmee bij te dragen aan een beter milieu is het nodig dat u een energiecontract bij bijvoorbeeld GreenNL of de Windcentrale heeft. Heeft u dat nog niet? Dan kunt u dat meteen regelen direct regelen met één van onze medewerkers. Over uw elektriciteitstarief hoeft u zich sowieso geen zorgen te maken, want dat voldoet u voor het overgrote deel met uw Winddelen. Ook het tarief voor gas is zeer scherp. Bent u geïnteresseerd in Winddelen of wilt u eerst meer informatie? Neem contact met ons op via e-mail info [at] windcentrale [dot] nldata-auth="NotApplicable" data-linkindex="1" rel="noopener noreferrer" target="_blank" of telefonisch op 020 40 40 160.

Update is hier van toepassing