Hoedekenskerke

Basisschool de Regenboog aan Oostendestraat in Hoedekenskerke heeft haar dak beschikbaar gesteld voor een collectief zonnepanelenproject. Op het dak wordt middels 166 zonnepanelen voor omwonenden via de postcoderoosregeling stroom opgewekt.

179 van 179Certificaten gecontracteerd
Oostendestraat 4A, 4433 AK Hoedekenskerke
icons
166 Zonnepanelen
icons
179 Certificaten
Inschrijving gesloten

Dit project is in samenwerking met de Gemeente Borsele en het Zeeuws Klimaatfonds, gefaciliteerd door Saman EnergiQ. Als woonachtige in Hoedekenskerke of omgeving kunt u profiteren van zonne-energie. Door het collectief te plaatsen van zonnepanelen op één gezamenlijk dak in uw buurt wordt sinds 1 juli stroomopgewekt.

 

Saman EnergiQ verenigt lokale bewoners, ondersteund het wervingsproces en verzorgd de realisatie en het service en onderhoud van de zonnepanelen. Daarnaast beschikt Saman EnergiQ ook over een door de overheid verplicht gestelde coöperatie, postcodestroom genaamd, voor beheer en exploitatie gedurende de 15 jarige looptijd van het postcoderoosproject startende op 1 juli. Samen met lokale bewoners en de gemeente zijn wij uitgekomen op een locatie voor een postcoderoos-project in Hoedekenskerke. Hierdoor konden omwonenden investeren in duurzame zonne-energie elders op een dak tegen een goed en scherp rendement. Samen met u is het eerste project gerealiseerd via de regeling verlaagd tarief vanuit de overheid. Samen werken we aan een duurzame omgeving.

Hoedekenskerke nieuw

Het postcodegebied in Hoedekenskerke

Wilt u meedoen aan dit project? Dat kan als u woonachtig bent in één vande volgende postcodegebieden van de postcoderoos: 4431, 4433, 4434, 4435, 4436 en 4443.

Hoe werkt het?

 

Deelnemen kan vanaf €250 per certificaat. Dit is een ideaal voor wie op een zorgeloze manier wil investeren in duurzame, lokaal opgewekt groene zonnestroom met financieel voordeel.

  • Coöperatie Postcodestroom regelt het dak en alle praktische zaken,
  • Plaatsing en onderhoud van de zonnepanelen professioneel geregeld,
  • Geen gedoe. Wel 15 jaar lang gegarandeerde vrijstelling van energiebelasting.

Onze partners

Contact

Wilt u meer informatie over ons project in Hoedekenskerke of andere projecten in Zeeland? Of wilt u weten wat deelname voor u zou betekenen? Laat uw gegevens achter en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Postcodestroom FAQ

Veelgestelde vragen

Bel ons op 088 - 545 42 25 of stuur een email naar info [at] postcodestroom.nl