Grijpskerke

Op initiatief van Gemeente Veere wordt op een gemeenteloods aan de Baayenhovenseweg in Grijpskerke een collectief zonnepanelen project van maar liefst 361 panelen gerealiseerd verdeeld over twee fases. Zo komt een energieneutraal Veere steeds dichterbij via de postcoderoosregeling! De inschrijving voor fase 1 sluit op 31 december 2018.

235 van 235Certificaten gecontracteerd
Baayenhovenseweg 4, 4364 RH Grijpskerke
icons
215 Zonnepanelen
icons
235 Certificaten
Inschrijving gesloten

Samen met haar inwoners heeft de gemeente een energieneutraal Veere als doelstelling in 2050. Samen met u willen wij graag dit project realiseren.

Het project maakt het voor inwoners mogelijk te profiteren van zonne-energie via en direct te besparen op de energiereking middels de regeling verlaagd tarief. De eerste fase bestaat uit 215 zonnepanelen waarmee 235 zoncertificaten beschikbaar zijn.

De tweede fase van 146 zonnepanelen zal worden verwezenlijkt als er voldoende animo is na de eerste fase. De Saman Groep verenigt lokale bewoners, organiseert het wervingsproces en verzorgt de realisatie en het service & onderhoud van de zonnepanelen. Daarnaast beschikt zij ook over een verplicht gestelde coöperatie, postcodestroom genaamd, voor beheer en exploitatie gedurende de 15 jarige looptijd van het postcoderoosproject.

Op het dak van de gemeenteloods kunt u investeren in duurzame zonne-energie tegen een goed en scherp rendement. U produceert uw eigen groene stroom en bespaart bovendien op uw energierekening waardoor gemeente Veere steeds dichter bij haar doel komt. Samen werken we aan een duurzame gemeente.

Postcodegebied Grijpskerke

Het postcodegebied in Grijpskerke

 

Wilt u meedoen aan dit project? Dat kan als u woonachtig bent in één van de volgende postcodegebieden van de postcoderoos: 4356, 4357, 4361, 4363, 4364, 4365 en 4374.

Hoe werkt het?

 

Deelnemen kan vanaf €280 per certificaat. Dit is een ideaal voor wie op een zorgeloze manier wil investeren in duurzame, lokaal opgewekt groene zonnestroom met financieel voordeel.

  • Coöperatie Postcodestroom regelt het dak en alle praktische zaken,
  • Plaatsing en onderhoud van de zonnepanelen professioneel geregeld,
  • Geen gedoe. Wel 15 jaar lang gegarandeerde vrijstelling van energiebelasting.

Onze partners

Postcodestroom FAQ

Veelgestelde vragen

Bel ons op 088 - 545 42 25 of stuur een email naar info [at] postcodestroom.nl